Basis NU €222,- //UITVERKOCHT

Eenvoudige complete basis boxspring, boxspringcombinaties.nl laat genadeloos zien wie de allergoedkoopste prijsstunter van Nederland is.

Boxspring geheel compleet incl. onderboxen, 2-persoonsmatras, hoofdbord en potenset.

€498,-
€222,-


Basis NU 
222,-

De goedkoopste boxspring in het assortiment van boxspringcombinaties.nl is de Basisboxspring voor €222,-. U vindt deze en nog veel meer goedkope boxsprings in onze beddenzaak in Utrecht. Naast goedkope boxspring bedden kunt u ook bij ons terecht voor toebehoren als matrassen, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Kortom, voor goedkope boxsprings, compleet met alle accessoires moet u bij boxspringcombinaties.nl zijn.

 

Waarom wij zo goedkoop zijn?

Regelmatig vragen klanten ons hoe het komt dat wij onze boxsprings zo goedkoop kunnen aanbieden. Daar zijn een aantal redenen voor. Allereerst kopen wij rechtstreeks in bij onze eigen fabriek: altijd in grote hoeveelheden en wij rekenen slechts lage marges. Verder profiteert boxspringcombinaties.nl regelmatig van voordelige inkoopmogelijkheden van grote partijen materialen; bijvoorbeeld als gevolg van een faillissement.

 

Boxspring of boxspringcombinatie?

Voor veel mensen is het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie niet altijd duidelijk. Een boxspring is alleen het verende onderstel van de complete combinatie. Op de boxspring dient u een matras en een eventueel topmatras te plaatsen; daarmee maakt u uw goedkope boxspringcompleet.

 

Onze goedkope Basic boxspring is een eenvoudig, maar uitermate duurzaam exemplaar. Naast standaardboxsprings kunt u ook bij ons terecht voor goedkope verstelbare boxsprings.

 

Waarom kiezen voor een boxspring?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen vaak lekkerder slapen op een boxspring combinatie. De combinatie van meerdere meeverende bodems geeft uw lichaam de juiste ondersteuning op de juiste plaats. U slaapt heerlijk comfortabel en u springt elke morgen uitgerust uit bed.

 

Een ander voordeel van een boxspringcombinatie is dat deze wat hoger is dan een standaardbed. Dit maakt het voor mensen die slecht ter been zijn een stuk eenvoudiger om in of uit bed te stappen.

 

Ervaar het comfort

Kom langs in onze showroom in Utrecht om zelf het comfort van onze goedkope boxspring bedden te ervaren.

Call Now Button