Medical pro NU €666,-

Complete 2-persoonsboxspring met pocket specialcomfort® binnenvering. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring heeft naast zijn specialcomfort®binnenvering 5 zone systeem ook nog eens een zeer goede ventilatie. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten en/of nekklachten.

Boxspring geheel compleet met hoofdbord, matrassen, matrastopper en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en leatherlook kleuren.

€1398,-
€666,-


Medical pro NU 
666,-

Kom langs bij boxspringcombinaties.nl om de Medical pro boxspring te proberen. Bij ons betaalt u slechts €666 voor deze complete tweepersoonsboxspring met Bonell specialcomfort®binnenvering. Deze binnenvering bestaat uit vijf zones, die gezamenlijk garant staan voor een juiste ondersteuning van uw lichaam. Deze boxspring bedden worden geleverd met hoofdbord, potenset en matrastopper; in diverse afmetingen en kleuren.

 

boxspringcombinaties.nl is hét adres voor hoge kwaliteit box springs en alle mogelijke toebehoren. U vindt onze winkel in Utrecht. Ook vanuit andere plaatsen in de regio – zoals Nieuwegein, Rhenen en Soest – zijn wij eenvoudig te bereiken.

 

Het comfort van een boxspring

Dankzij de ondersteunende binnenvering van de Medical pro boxspring slaapt u heerlijk comfortabel. Een dergelijke binnenvering vormt het geheim van alle box springs: de verschillende verende lagen – van de boxspringbodem, het matras en een eventueel topmatras – staan garant voor een goede nachtrust.

 

Ook voor mensen met rug-, nek-, of gewrichtspijn is de Medicalpro boxspring uitermate geschikt. De box spring bedden bieden de juiste ondersteuning en zijn daarnaast wat hoger dan standaardbedden; dit maakt het eenvoudiger om in en uit bed te stappen.

 

Een winkel vol boxspringaanbiedingen

Onze Medical pro voor €666,- is een prachtige deal, maar in onze winkel vindt u nog veel meer meer mooie boxspringaanbiedingen. Hoe het komt dat wij onze producten zo goedkoop kunnen leveren? Allereerst kopen wij altijd in bij onze eigen fabriek; standaard met grote partijen tegelijk. Ook kopen wij regelmatig faillisementspartijen op. Verder rekenen wij simpelweg lage marges op onze boxspring bedden, zodat u als klant verzekerd bent van de beste prijs.

 

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Utrecht kunt u verschillende modellen boxsprings met elkaar vergelijken. Deze meeste modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunt u in onze winkel ook terecht met al uw vragen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om deze te beantwoorden.

Call Now Button