Comfort+ NU €333,-

Complete Comfort+ 2-persoons boxspringcombinatie. De Comfort+ boxspringcombinatie is nu in Exe deluxe uitgevoerd. Deze comfortabele boxspringcombinatie bestaat uit 2 boxen, een 2-persoons matras met een dikte van 18 cm en een Exe deluxe matrastopper. Verder wordt het geheel compleet gemaakt met een hoofdbord. Het matras heeft een bonell binnenvering en heerlijk ligcomfort.

Boxspring geheel compleet met hoofdbord, matras, matrastopper en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof kleuren.

€ 333,- comfort+ boxspring

 

€698,-
€333,-


Comfort+ NU 
333,-

boxspringcombinaties.nl heeft een heleboel mooie boxspring aanbiedingen in huis; bijvoorbeeld onze Comfort+ boxspring voor slechts €333,-. De Comfort+ is een complete en luxe uitgevoerde boxspringcombinatie. De combinatie bestaat uit twee boxen, een 18-centimeter-dik matras met Bonell binnenvering, een hoofdbord en een potenset. Levering in verschillende afmetingen en kleuren is mogelijk.

 

Kom boxsprings vergelijken in onze outlet

Voor de Comfort+ en andere boxspring aanbiedingenkunt u langskomen in onze bedden outlet in Utrecht. In onze showroom kunt u verschillende boxsprings met elkaar vergelijken. Onze showroom in Utrecht is ook eenvoudig bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Houten en Baarn. Vanuit alle delen van Zuid-Holland en Utrecht staat u zo in onze boxspring outlet. Profiteer van onze boxspring uitverkoop en kom langs in onze winkel.

 

Waarom boxspringcombinaties.nl zo goedkoop is?

Wij kopen rechtstreeks in bij onze eigen fabriek; altijd in grote hoeveelheden. Verder rekenen wij lage marges op onze producten. Regelmatig kopen wij ook grote faillissementspartijen op. Hierdoor is boxspringcombinaties.nl in staat om boxsprings voordelig aan te bieden. Bij ons is het altijd boxspring uitverkoop.

 

Boxsprings: de voordelen

De belangrijkste reden om voor een boxspringcombinatie te kiezen is omdat het gewoon zo lekker slaapt. De boxspring biedt in combinatie met één of meer matrassen de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft. Een ander voordeel is de relatief hoge ligging van het bed: dit maakt het eenvoudiger om in of uit bed te stappen wanneer u slecht ter been bent of rugproblemen heeft. Door de open structuur worden de matrassen en de boxspring zelf goed geventileerd.

 

Welke boxspring kiest u?

Bent u er al over uit? Kiest u voor onze voordelige Comfort+ boxspring voor slechts€333,-? Of wilt u eerst nog wat meer boxsprings vergelijken? Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze boxspring outlet in Utrecht. Veel van onze boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u nog dezelfde avond in uw nieuwe bed kunt slapen.

Uitverkoop 

Het is uitverkoop bij boxspringcombinaties.nl! Zoals u aan de lage uitverkoop prijzen wel ziet treft u het nu met honderden afgeprijsde boxsprings. Boxsprings met uitverkoop kortingen tot wel 70% !!!

Call Now Button