Special Balance NU €1111,-

2-Persoonsboxspring Special Balance met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Complete 2-persoonsboxspring met Pocket specialcomfort® binnenvering. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring heeft naast zijn Pocket specialcomfort® 5 zone systeem ook nog eens een zeer goede ventilatie. Dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten.

Boxspring geheel compleet met hoofdbord, matrassen, matrastopper en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en leatherlook kleuren.

Special balance € 1111,-

€2498,-
€1111,-

Special Balance NU 1111,-

Bij boxspringcombinaties.nl bent u altijd verzekerd van de allerbeste elektrische boxspring aanbiedingen. Wat dacht u van de tweepersoons Special Balance elektrische boxspring voor slechts €1111,-? Deze verstelbare boxspring biedt de mogelijkheid om de hoogte van zowel het hoofd- als het voeteneind aan te passen.

 

De boxspring is uitgevoerd met Pocket specialcomfort®binnenvering en een dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem. De elektrische boxspringcombinatie wordt geleverd met een hoofdbord, potenset en een matras van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en kleuren stof.

 

Bezoek onze winkel

In onze showroom in Utrecht kunt u de Special Balance met verschillende andere modellen elektrische boxsprings vergelijken. Onze boxspringspeciaalzaak is ook eenvoudig bereikbaar vanuit Leusden, Lopik en Montfoort.

 

Geruisloos verstelbare boxsprings

De motoren in onze elektrische boxspringszijn altijd volledig geruisloos. Zowel het hoofd- als het voeteneinde kunt u eenvoudig traploos verstellen; ideaal als u voor het slapen gaan nog een boek wilt lezen of die spannende film wilt afkijken. Naast elektrisch verstelbare boxsprings kunt u ook bij ons terecht voor diverse modellen standaardboxsprings.

 

De voordelen op een rijtje

Eigenlijk zou iedereen op een elektrische boxspringmoeten slapen. Probeer het maar eens; u zult niet anders meer willen. De combinatie van de verende boxspringbodem en een matras van hoge kwaliteit biedt de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.

 

Voor mensen met rugklachten is een boxspring eigenlijk onmisbaar; u slaapt beter en dankzij de hoogte van de boxspring is het veel eenvoudiger om in en uit bed te stappen.

Meer informatie over onze boxsprings?

Heeft u vragen over onze Special Balance voor €1111,- of over onze andere elektrische boxspring aanbiedingen? Kom dan even langs in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 7372760.

Call Now Button