Medica + NU €1555,-

2-Persoonsboxspring Medica+® met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Complete 2-persoonsboxspring met het originele NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaamvolledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

medica € 1555,-

€2998,-
€1555,-


Medica+ NU 
1555,-

Maak kennis met de Medica+; een hoge kwaliteit elektrische boxspring voor de tweepersoons slaapkamer. Bij boxspringcombinaties.nl betaalt u slechts €1555,- voor deze boxspring met elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. De boxspringbodem is voorzien van een goed geventileerde pocketvering. In combinatie met een matras van origineel NASA traagschuim® bent u iedere nacht verzekerd van een goede slaaphouding; u wordt elke morgen uitgerust wakker. De Medica+ wordt geleverd met hoofdbord en potenset. Voor de bekleding kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren stof.

 

Aanbevolen door medici

De Medica+ boxspring iszeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Niet voor niets wordt deze elektrische boxspringcombinatie aangeraden door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen.

 

Een ander voordeel van een boxspringcombinatie is de hoogte ervan. Voor mensen die slecht ter been zijn, is het hierdoor eenvoudiger om in en uit bed te komen.

 

Uitgebreid assortiment

Naast Medica+ vindt u in het assortiment van boxspringcombinaties.nl nog veel meer elektrische boxsprings. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse modellen standaardboxsprings en toebehoren als matrassen, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Kom langs in onze showroom in Utrecht om het volledige aanbod te bekijken. Onze winkel is ook eenvoudig bereikbaar vanuit De Bilt, Bunnik en Amersfoort.

 

Waarom zo voordelig?

Door groot in te kopen bij onze eigen fabriek is boxspringcombinaties.nl is in staat om elektrische boxsprings voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Daarnaast kopen wij regelmatig faillissementspartijen op en rekenen wij lage marges op onze producten.

 

Vragen over onze boxsprings?

Wilt u meer informatie over onze Medica+ elektrische boxspring voor €1555,- of andere elektrische boxspringcombinaties in ons assortiment? Loop dan even binnen in onze showroom in Utrecht. De deskundige medewerkers van boxspringcombinaties.nl staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 020 7372760.

Call Now Button