Electro Basic NU €777,-

Complete electro 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Deze ultraclima boxspring is met zijn comfortabele zonesysteem uniek in zijn soort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Boxspring geheel compleet met hoofdbord, matrassen, matrastopper en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en leatherlook kleuren.

electro basic € 777,-

€1498,–
€777,-


Electro Basic NU 
777,-

De Electro Basic voor slechts €777,-: profiteer van deze fantastische elektrische boxspring aanbieding bij boxspringcombinaties.nl. De Electro Basic is een complete tweepersoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Deze ultraclima boxspring is voorzien van een ultra-comfortabel zonesysteem, waarmee uw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

 

Bij deze goedkope elektrische boxspring kunt u kiezen uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Het geheel wordt geleverd met hoofdbord en potenset. Uiteraard is de boxspring leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

 

Direct uit voorraad leverbaar

Bij boxspringcombinaties.nl hebben wij de Electro Basic en andere goedkope elektrische boxsprings standaard op voorraad. Kom langs in onze winkel, vergelijk verschillende combinaties en slaap nog dezelfde avond op uw nieuwe bed. U vindt onze elektrische boxspring outlet in Utrecht; nabij Renswoude, Oudewater en Montfoort. Ook vanuit Haarlem en Schalkwijk zijn wij eenvoudig te bereiken.

 

Waarom een boxspring?

Een boxspring biedt de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft, zodat u elke ochtend uitgerust wakker wordt. Deze ondersteuning is extra belangrijk voor mensen met rug- of nekklachten. Een boxspring biedt ook het voordeel dat de combinatie van de bedbodem en één of meer matrassen een stuk hoger is dan een normaal bed: dit maakt het voor mensen die slecht ter been zijn een stuk eenvoudiger om in en uit bed te stappen.

 

Waarom wij de goedkoopste zijn

De Electro Basic voor €777,- is lang niet de enige elektrische boxspring aanbieding die wij in huis hebben. boxspringcombinaties.nl koopt altijd boxsprings in met grote partijen tegelijk én bij onze eigen fabriek. Daarnaast kopen wij ook regelmatig faillissementspartijen op. Verder rekenen wij lage marges op onze producten.

 

Heeft u vragen over onze producten?

Met vragen kunt u altijd terecht in onze winkel in Utrecht. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Call Now Button