Special+ NU €444,-

Complete 2-persoonsboxspring met Ergo binnenvering. Deze ongelofelijk sterk afgeprijsde boxspring heeft naast zijn Ergo binnenvering ook nog eens een zeer goede ventilatie. Geschikt voor mensen met rugklachten.

Boxspring geheel compleet met hoofdbord, matrassen, matrastopper en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en leatherlook kleuren.

special € 444,-

€998,-
€444,-

Special+ NU 444,-

Bij boxspringcombinaties.nl kunt u nu terecht voor de Special+ slaapkamer boxspring in diverse afmetingen; waaronder 140×200, 160×200 en 180×200. Ook leveren wij de lente maten 210 en 220. De Special+ is een complete tweepersoonsboxspring met Ergo binnenvering. Het geheel wordt geleverd met een hoofdbord en is beschikbaar in diverse kleuren.

 

Kom langs bij boxspringcombinaties.nl

Om onze Special+boxspring en de rest van ons assortiment slaapkamer boxsprings te bekijken en uit te proberen kunt u langskomen in onze showroom in Utrecht. Onze winkel is ook eenvoudig te bereiken vanuit Bunschoten, Ijsselstein en Lopik.

 

Waarom een boxspring?

Wat maakt een boxspring nu zo speciaal? Iedereen die wel eens op een boxspringbed heeft gelegen zal het daar over eens zijn: het comfort. De vering in de boxspring en het matras op de boxspring staan garant voor een ongeëvenaarde slaapervaring. Uw lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund.

 

Een ander belangrijk voordeel van een boxspring is de relatieve hoogte van de boxspringcombinatie. Deze hoogte maakt het voor mensen met rugklachten of personen die slecht ter been zijn, een stuk eenvoudiger om in en uit bed te komen.

 

Zo goedkoop? Hoe kan dat?

Deze vraag krijgen wij wel vaker? Hoe is het mogelijk om zulke hoge kwaliteit boxsprings voor zo weinig geld te verkopen? Het antwoord is simpel: wij kopen altijd grote partijen in bij onze eigen fabriek, wij rekenen lage marges en regelmatig kopen wij ook grote faillissementspartijen op. Als klant profiteert u van de laagst mogelijke prijs voor slaapkamer boxsprings van uitstekende kwaliteit.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze Special+ boxspring voor €444,-? Of wilt u meer weten over andere slaapkamer boxsprings in ons assortiment? Kom dan even langs in onze winkel in Utrecht. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bellen kan ook: wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 7372760.

Call Now Button