Fysio Extra NU €2222,-

2-Persoonsboxspring Fysio Extra® met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Complete 2-persoonsboxspring met het originele Micropocket NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige slaapproblemen of voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Specialclima matrastijk. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met Hoofdbord, potenset, matrassen en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten. Het neusje van de zalm op het gebied van slaapcomfort. Voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Fysio extra € 2222,-

€3998,-
€2222,-

 

Fysio extra NU 2222,-

Ervaar de luxe van een elektrisch verstelbare boxspring. Met de Fysio extra kwaliteitsboxspring kiest u voor ongeëvenaard slaapcomfort voor slechts €2222,-. De Fysioextra is een tweepersoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen staan garant voor een goede nachtrust.

 

Aangepast op uw wensen

Deze boxspringcombinatie is gemotoriseerd met een originele electro specialshape duo medicatraengine®. Het geheel wordt geleverd met hoofdbord, potenset en een matrastopper. De Fysioextra is Verder kunt u kiezen voor bekleding met verschillende soorten en kleuren stoffen.

 

Nooit meer slaapproblemen

De Fysio extra elektrische boxspring sense exclusief is voorzien van origineel Micropocket NASA traagschuim®. Mede door uw lichaamswarmte vormt het traagschuim zich volledig naar uw slaaphouding. Dit kwaliteitsmateriaal is speciaal is ontwikkeld voor mensen met ernstige slaapproblemen of voor diegenen waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is.

 

De Fysioextra is zeer geschikt voor mensen met rug-, spier-, nek- en gewrichtsklachten. Niet voor niets wordt deze elektrische boxspringcombinatie aangeraden door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen.

 

Makkelijk uit bed komen

Een boxspringcombinatie is niet alleen goed voor uw slaaphouding; voor mensen die slecht ter been zijn is het dankzij de relatieve hoogte van een boxspringbed ook een stuk makkelijk om in en uit bed te stappen.

 

De voordeligste boxsprings

boxspringcombinaties.nl is hét adres voor de goedkoopste elektrisch verstelbare boxsprings. Hoe wij zulks lage prijzen kunnen vragen? Wij kopen in bij onze eigen fabriek; altijd in grote hoeveelheden. Daarnaast kopen wij met enige regelmaat faillissementspartijen op en rekenen wij zonder uitzondering lage marges op onze producten.

 

Wij staan voor u klaar

Voor vragen over de Fysioextra of andere elektrische boxsprings in ons assortiment kunt u langskomen in onze showroom in Utrecht. De medewerkers van boxspringcombinaties.nl beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 020 7372760.

 

Call Now Button