Medic Temp NU €999,-

Complete 2-persoonsboxspring met Comfortalero® Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde binnenvering boxspring heeft naast zijn Comfortalero® binnenvering ook een 5 zone comfort systeem . Deze comfortzones zorgen voor een optimaal balans van het lichaam. De ergonomische Sego ventilatie kanalen voorzien u van een buitengewoon aangename verluchting om transparatievocht maximaal tegen te gaan. Deze boxspringcombinatie is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of andere pijnen.

Boxspring geheel compleet met hoofdbord, matrassen, matrastopper en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en leatherlook kleuren.

slaapkamer boxspring

Slaapkamer boxspring

€2198,-
€999,-


Medic temp NU 
999,-

Kies voor de comfortabele Medic temp boxspring voor slechts €999,-. Deze hoge kwaliteit slaapkamer boxspring is voorzien van een Comfortalero®binnenvering en een 5 zone comfort systeem. Deze comfortzones staan garant voor een optimale ondersteuning van het lichaam. De ergonomische Sego ventilatiekanalen bieden een aangename verluchting waardoor transparatievocht maximaal wordt tegengegaan.

 

Deze slaapkamerboxspringcombinatie wordt geleverd met een hoofdbord, potenset en matrastopper. Verder kunt u kiezen uit verschillende lente- en breedtematen en diverse stoffen.

 

Kom langs bij boxspringcombinaties.nl

Naast onze Medic temp boxspring voor €999,- vindt u bij boxspringcombinaties.nl nog veel meer mooie aanbiedingen. Niet alleen op het gebied van boxspringcombinaties; maar ook andere producten die te maken hebben met huis en inrichting. Kom het volledige aanbod bekijken in onze showroom in Utrecht. Onze winkel ook ook eenvoudig te bereiken vanuit plaatsen als Veenendaal, Woerden, Zeist en Woudenberg.

 

Een boxspring is gezond

Eigenlijk zou iedereen een boxspring in de slaapkamer moeten hebben. Wanneer u een moeilijke slaper bent is een boxspring helemaal onmisbaar. Verder is de Medictempboxspringcombinatie bijzonder geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of andere pijnen.

 

Verder is een boxspring wat hoger dan een standaardbed. Dit maakt het voor mensen die slecht ter been zijn makkelijker om in en uit bed te komen. Een boxspring in de slaapkamer is een perfecte oplossing als u een dagje ouder wordt.

 

Wij rekenen lage marges

boxspringcombinaties.nl is in staat om lage prijzen te rekenen omdat wij met grote hoeveelheden tegelijk inkopen wij onze eigen fabriek. Verder nemen wij regelmatig faillissementspartijen over. Omdat wij over al onze producten lage marges rekenen, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste prijs.

 

Meer informatie nodig?

In onze showroom in Utrecht staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen over de Medic temp en andere slaapkamer boxsprings te beantwoorden. Het is ook mogelijk om u vraag telefonisch te stellen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 020 7372760.

Call Now Button