SCANDIC VARIA NU €498,-

Tweepersoons Scandic Varia boxspring  geheel compleet!

Deze Scandic Varia boxspring  met een adviesprijs van  €1.098,- bieden wij u nu tijdelijk aan voor extreem lage aanbiedingsprijs van  maar €495,-!!! Zeker zeer goed geschikt voor mensen met rugklachten en of andere slaapstoornissen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof kleuren.

 tempur scandic varia

VAN € 898,-
      NU € 498,-

Scandic Varia  498,-

Een groot deel van uw leven brengt u slapend door. Een comfortabel bed is onmisbaar voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Met een boxspring bent u gegarandeerd van een uitstekende nachtrust. Allez Wonen & Slapen koopt slaapkamer boxsprings op grote schaal in. Hierdoor profiteert u als klant van flinke kortingen. Zo kunt u bij ons een heerlijke boxspring kopen voor slechts € 498,-.

Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over boxspring slaapkamer bedden. Ons personeel is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van boxsprings.

Boxspring: een korte uitleg

Een boxspring wordt nog wel eens verward met een boxspringcombinatie.  Een boxsping is alleen het onderstel van het bed. Een combinatie bestaat uit de boxspringbodem op pootjes, een matras en eventueel een topmatras. Deze combinatie van een matras met binnenvering en een verende bodem geeft bijzonder veel comfort. Door de open constructie wordt het geheel ook goed geventileerd.

Past in iedere slaapkamer

Een boxspringcombinatie past in ieder slaapkamerinterieur. Het is mogelijk om het materiaal van de bekleding van de boxspring aan te passen aan het interieur. De combinatie is over het algemeen wel wat hoger dan een standaard bed. Voor ouderen brengt deze bijkomende hoogte juist extra in- en uitstapgemak met zich mee.

Daarnaast is een boxspringcombinatie zonder hoofd- en voetenbord erg compact: ideaal wanneer u slechts een kleine slaapkamer heeft. Bij Allez Wonen & Slapen kunt u onder andere terecht voor een 180×200 boxspring; maar ook voor boxsprings van 140 en 160 centimeter breed.

Bezoek onze showroom in Leiderdorp

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze boxspring voor € 498,-? Kom ons grote assortiment boxspring slaapkamer bedden bekijken én uitproberen in onze showroom, U vindt onze showroom op de woonboulevard WOOON aan de  Elisabethhof 20 in Leiderdorp; u kunt dus ook eenvoudig onze goedkope boxsprings komen bekijken als u in u in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Leiden of De Meern woont. . Onze showroom is ook eenvoudig bereikbaar uit omringende plaatsen als Utrecht, Bodegraven en Gouda.

Naast onze slaapkamer boxsprings vindt u in onze showroom eveneens een breed aanbod van matrassen en kussens. Ook voor nachtlampjes en nachtkastjes kunt u bij ons terecht. Wat u ook zoekt op slaapgebied; u vindt het gegarandeerd bij AlleZ Wonen & Slapen. Wij hebben alles in huis om u een goede nachtrust te bezorgen.

Call Now Button