Zevenpro NU €398,-

AlleZ Aktie! 2-persoons Zevenpro boxspringcombinatie

Boxspring Zevenpro is een royaal uitgevoerde, zeer goed uitgebalanceerde boxspring-combinatie. Deze comfortabele boxspring bestaat uit 2 boxen, potenset, hoofdbord en Royaldream binnenvering matrassen. Door zijn grote scala aan kleuren is deze combinatie voor vrij wel iedere slaapkamer geschikt.

Geheel compleet met hoofdbord, matrassen en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof kleuren.

Outlet aanbieding zevenpro

VAN € 675,-
    NU € 398,-

Zevenpro NU 398

Genieten van een boxspring voor slechts € 398,-? Het kan echt! Bij boxspring outlet Allez Wonen & Slapen kunt u terecht voor deze en andere fantastische boxspring aanbiedingen. Wij kopen al onze producten op grote schaal in. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten mooie aanbiedingen voor boxsprings te doen. Onze aanbieding boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook hebben wij regelmatig mooie dagaanbiedingen. U kunt langskomen in onze winkel en nog dezelfde avond op uw comfortabele boxspring slapen.

Bij Allez Wonen & Slapen adviseren wij u graag over boxsprings. Stel gerust al uw vragen aan onze deskundige medewerkers. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Voordelen van een boxspring

Het belangrijkste voordeel van een boxspring is het bijzonder grote slaapcomfort. De boxspring zelf vormt het verende onderstel van een combinatie die verder bestaat uit een matras met binnenvering en een eventueel topmatras. Dankzij al deze lagen slaapt u met een boxspring van Allez Wonen & Slapen voor slechts € 398 als een koning of een koningin.

Een boxspringcombinatie is wat hoger dan een standaard bed. Hierdoor is het makkelijker voor oudere mensen om in en uit bed te stappen. Door de open constructie van het geheel met diverse verende lagen; wordt de boxspring veel beter geventileerd dan normale bedden.

Neemt weinig ruimte in

Zelfs als uw slaapkamer niet zo groot is, past een boxspring toch vaak verrassend goed in de ruimte. Wanneer u kiest voor een aanbieding boxspring zonder hoofd-en voetenbord, dan is uw bed niet groter dan de omvang van het matras. Ook het materiaal en de kleur van de boxspring kan naar uw wens worden aangepast.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten hoe onze boxspring van € 398,=  ligt? Kom dan even langs in de showroom, U vindt onze showroom op de woonboulevard WOOON aan de  Elisabethhof 20 in Leiderdorp; u kunt dus ook eenvoudig onze goedkope boxsprings komen bekijken als u in u in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Leiden of De Meern woont. . Onze outlet is eveneens goed bereikbaar uit omringende plaatsen als Utrecht en Capelle aan den IJssel. Dus of u nu voor deze boxspring aanbieding wilt gaan of een boxspring complete set aanbieding; u bent altijd gegarandeerd van een uitstekende deal. Ook voor matrassen en kussens kunt u bij ons terecht.

Call Now Button